Converse Sko | Nike Sko
Valuta:
Norge

Kategorier

Bestselgere

Converse All Star Dame Blush Gull Exclusive - Joggesko 3217106NO Converse All Star...
NOK814  NOK537
Converse All Star Dame Metallic Lys Gull Canvas - Joggesko 3474527NO Converse All Star...
NOK624  NOK457
Nike Air Huarache Dame Herre Svart Svart - Joggesko 3345815NO Nike Air Huarache...
NOK974  NOK659
Nike Air Max Thea Dame Hvite Geode - Joggesko 2726466NO Nike Air Max Thea...
NOK1,023  NOK665
Nike Classic Cortez Herre Svart Snake Leather - Joggesko 3337134NO Nike Classic Cortez...
NOK764  NOK566
Nike Internationalist Herre Svart Summit Hvite Prism Rosa - Joggesko 2817168NO Nike...
NOK813  NOK588
Nike Loden Dame Hvite - Joggesko 3393842NO Nike Loden Dame...
NOK764  NOK566
Nike Waffle Racer Dame Herre Svart Hvite - Joggesko 3616921NO Nike Waffle Racer...
NOK784  NOK570
Hjem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Vi er forpliktet til din fullstendige tilfredshet. Returneringer eller utvekslinger er tillatt, forutsatt at kunden kjøpte produktet via e-postorder, telefonsentral eller nettside, og det er innen 15 dager etter den opprinnelige fakturaen.

Før du returnerer varer, vennligst kontakt oss først for å diskutere problemene du har 90% av tiden, vi kan løse problemet uten at du må sende noe tilbake.


Returpolicy

Alle gjenstander som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet. Skitne gjenstander blir returnert til kunden uten vurdering.

Vi dekker ikke fraktkostnaden for retur eller utveksling av riktig ordrepakke, du vil være ansvarlig for frakt og håndteringskostnader. I tillegg skal alle pakker sendes via en sporbar metode, for eksempel amerikansk postbekreftelse, UPS eller Federal Express. Vi er ikke ansvarlige for pakker tapt i transitt.

Alle returnerte varer skal sendes til leveringsadressen vi sender deg. Når vi mottar varen tilbake, sender vi det forespurte utvekslingselementet tilbake til deg uten å belaste noen ekstra fraktkostnader.

Når vi mottar tilbakebetaling, kan du ta opptil 5 virkedager for å fullføre retur eller utveksling.


børser

Vi aksepterer utveksling for feil størrelse eller farge innen 15 dager etter den opprinnelige faktura dato. Ta kontakt med bestillings-IDen din, og en av våre lagmedlemmer vil hjelpe deg. Hvis du ønsker å bytte ut varer til en annen stil, må du returnere varene dine for tilbakebetaling (i henhold til returpolitikk) og legge inn en ny ordre for stilen du foretrekker.

Du må kontakte oss før du sender varene tilbake. Alle gjenstander som sendes tilbake til oss må være i sin opprinnelige tilstand, dvs. ikke slitt, endret eller vasket, med alle tagger festet. Slitte eller skitne gjenstander vil bli returnert tilbake til deg.

Vi dekker ikke fraktkostnaden for utveksling, du vil være ansvarlig for returpengene og for frakt og håndteringskostnad for frakt av de bytte varer tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.

Bestill kansellering

Avbestilling av en bestilling må søkes før bestillingen er sendt. Årsaken til at vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 24-48 timer etter at bestillingen er plassert, slik at vi ikke alltid kan avbryte en bestilling etter at den er plassert. Håper du kan forstå i dette viktige punktet. Avbestillingsforespørsler etter at bestillingen er sendt, vil bli behandlet i samsvar med vår Returpolicy.

MERK:
For følgende status kan vi ikke gi deg retur eller utveksling. Vennlig hilsen håper du kan være oppmerksom på dette punktet.
Først, hvis du mottar varene dine, finner du at du ikke liker stilen og ønsker å gjøre en endring. I denne tilstanden kan vi ikke gi deg en utveksling.
For det andre, hvis vi virkelig leverer varene i henhold til størrelsen, fargen og fraktadressen du gir oss, kan vi heller ikke gi deg en retur. Så velg riktig størrelse og farge du trenger og gi oss riktig fraktadresse.
For det tredje, hvis varene er skadet av menneskelige handlinger eller eksterne faktorer, er vi ikke ansvarlige for utvekslingen.
IP-addressen din er: 34.239.172.52     Converse Sko , Nike Sko , Sko Tilbud